Fácán combbol mit csináljak?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csakis levest érdemes. Alig marad hús a csonton, az is nagyon száraz, gyakorlatilag nem sok mindenre jó.Együtt a levessel-ami viszont rendkívül finom belőle- elfogyasztható
a zöldségekkel együtt, vagy egy kis paradicsomszósszal.
Még talán fustöltszalonnával, dinsztelthagymával, főtt tojással ledarálva, jól megfűszerezve, tejföllel, mustárral lazítva , egy evésre való húspástétom is készíthető belőle.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én ellentmondanék. Megint egy tipikus magyar "városi legenda" (vagyis inkább falusi ezesetben), hogy az apró, nem túl húsos étel másnak nem jó, csak levesnek.
Más népek egy halom ínyencséget készítenek belőle, mert az ízéért fogyasztanak bizonyos ételeket, és nem a mennyiségért. Igen, többet kell venni belőle egy főre jelentősen, mert jóval soványabb hús mint egy hízott tyúk, de az ízélménye is sokkal másabb.
Linkelek egy-két képes receptet, hátha megjön az étvágyad és nem pazarlod egy egyszerű levesre a fácánt :)
[link] ez bármilyen szárnyasból készíthető, arra figyelj, hogy a recept nem kifejezetten fácánra van írva, tehát a mennyiségek mások lesznek
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Köszönöm a válaszokat!
Én mindenkinek zöld kezecskét nyomtam, mert már magát azt értékelem, hogy foglalkoztok a problémámmal :)
Utolsó előttinek külön köszönöm, sajnos az angol tudásom miatt, csak a képekben tudok gyönyörködni...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szívesen küldenék magyar receptet is, de sajnos szinte egyáltalán nincs :(.
Esetleg ha google translate-tel megpróbálod, lehet, hogy a recept nagyja érthetővé válik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!