Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki milyen gyakran eszik vadhust?

Ki milyen gyakran eszik vadhust?

Figyelt kérdés
Szarvast, vaddisznot, facant... Es alt.ban honnan tudja beszerezni (es milyen aron) eme nemes vadakat a sajat es csaladja legnagyobb oromere.

2014. dec. 23. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleg ritkan, a sajat es a csaladom legnagyobb banatara..
2014. dec. 23. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hetente legalább 1 alkalommal eszünk, akkor is az esetek többségében vaddisznót és őzet. Az egyik vadász ismerőstől szerezzük az árut jelképes áron.(vaddisznó comb: 1200 Ft/kg, őz 1300 Ft/kg)
2014. dec. 23. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonykor apuéknál mindig, de elég sokszor, ha hazamegyek szülőkhöz. Van egy vadász ismerősük.
2014. dec. 23. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 3 évente 1x, étteremben. Sajnos. pedig az őzet/szarvast és vaddisznót nagyon szeretem. Fácánt még nem ettem, ha jól emlékszem.
2014. dec. 23. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagybátyám vadász, néha kapunk tőle vadhúst (általában nyulat, őzet, vaddisznót, fácánt, ritkábban szarvast, de volt már muflon is). Pénzt sosem fogad el érte, de nyilván más módon megoldjuk így családon belül a viszonzást.
2014. dec. 23. 22:51
 6/6 ...---::: válasza:
100%
1-2 naponta és én/apám lőjük...
2015. jan. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!