Sertéscombból, karajból, csirkemellből milyen ételeket szoktatok gyakran készíteni?
csirkemell nekem száraz én nem szeretem: Pulykamellböl szoktam : kárpátyt ,sima sok magos rántott hús ,vagy velővel töltve rántva:
Illetve még csirkemájal töltve és rántva.
Karjból egészbe sütve megtöltve: vagy gombás szelet.
Sertés combból: brassoi, fokgymás pecsenye,
Combból fokhagymás egybensültet,karajból rántotthúst, debreceni karajt, májjal töltött karajtekercset, bakonyi gombás szeletet.ha szép nagy szeleteket tudok vágni, akkor gombás töltelékes göngyölthúst.
Csirkemellből gyors ragut, ami leves vagy valami tokány, ha kevés időm van a hús puhulására várni, akkor jól jön.
Csirkemellből semmit, mert túlszáraznak találjuk, nem eszi meg senki.
Karajból, combból rántva,búboshúst. tejfölösen, vegyes zöldséggel ragut,rizseshúst.
Csirkemellet eszem csak,ezek a kedvenceim:
Roston csirkemell paradicsommal es mozzarellaval
Dubarry csirkemell
Csirkemellfalatok negysajtmartasban
Tejszines gombas csirkeragu
Serpenyoben,olivaban sult csirkemell olivabogyoval,fetasajttal,fuszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!