Már több mint két órája főzöm a pörköltet sertéscombból és még mindig rágós. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Főzzem tovább, vagy hagyjam, nem lesz már puhább?2013. okt. 6. 19:10
1/5 anonim válasza:
Öreg a hús, fözd tovább, lehet, hogy még két óra kell neki, de valószinübb, hogy már korábban megpuhul.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem adom fel :)
2013. okt. 6. 19:21
3/5 anonim válasza:
késhegynyi szódabikarbóna,és rögvest kész lesz
4/5 anonim válasza:
Tegnap én is így jártam, pedig süldő bőrőscombot vettem. még a bőrét is vitte a kés, mint a vajat, de mégis két óra múlva is zörgött keveréskor.
egy késhegynyi szódabikarbóna hozta meg a várva várt eredményt.20 perc múlva omlós, puha lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos szódabikarbóna nem volt itthon, összesen 3,5 órán át főztem, volt olyan darabka, ami szétesett és volt olyan, amit nagyon kellett rágni. De nem lett vészes, elfogyott mind. Köszönöm a tanácsokat! A szódabikarbónát pedig kipróbálom legközelebb, ha lesz ilyen.
2013. okt. 7. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!