Hogy kell a főzelékre csinálni a pörköltet?
Figyelt kérdés
Igazából rendes pörköltet tudok csinálni, főzni is tudok, csak engem az érdekelne amit régen a menzákon raktak a főzelékre.Abba mi van?És mitől olyan híg?Annyira finom volt, és holnap azt szeretnék csinálni.
Kérlek segítsetek.
2013. júl. 18. 21:21
1/3 anonim válasza:
Emlékeim szerint sertéspörkölt lehetett, amiről beszélsz. Szerintem són, paprikán esetleg egy kis borson kívül más fűszert nem használnak a menzákon az ilyen pörkölthöz. Hosszú lével csináld, attól lesz hígabb. Zöldbab, kelkáposzta vagy tökfőzelékhez lesz? :)
2/3 anonim válasza:
Ugyanolyan pörkölt, mint a másik, csak több, hígabb szaft van alatta.
krumplifőzelékre, tökfőzelékre tették nálunk az üzemi konyhán.
3/3 anonim válasza:
Higabbra főzték a pörköltet és evvel szafftal locsolták meg a főzeléket :
Ha marad itthon pöri akkor mindig főzelék van hozzá : Zöldbabhoz ,spenothoz ,és burgonya főzelékhez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!