Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak csirkemellből?

Mit csináljak csirkemellből?

Figyelt kérdés

Holnap kínait terveztem csinálni. Zöldséges pirított tészta lesz, de nem tudom mit csináljak hozzá! Ötletek?

Köszi!

2013. okt. 22. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:

a csirkemellet felszeled, és befűszerezve, olajban kisütöd? vagy csíkokra vágod, vagy kockára és ugyanez?

hogy szoktad csinálni a zöldséges pirított tésztát? receptet elküldöd?

2013. okt. 22. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Maradj a kinai vonalon. Illatos omlos csirkefalatok,ennek palacsintateszta tipusu vagy sortesztas a bundaja. Mezes szezammagos csirkefalatok.

Vagy szojaszoszos csirke wokban atpiritva.

2013. okt. 22. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Tejszines currys csirkemellet.
2013. okt. 23. 08:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Hozzávalók:

30 dkg spagetti

20 dkg édeskáposzta

2 szál répa

1 nagyobb fej hagyma

1 szál fehérrépa

1 dl szójaszósz

olaj

Elkészítés menete:

A zöldségeket mosd át alaposan, pucold meg őket és vágd ízlésednek megfelelő méretű és alakú darabokra - a legjobb megoldás, ha csíkozod őket, a hagymát pedig kockázod - és tedd őket félre. Egy nagyobb serpenyőben - ha van otthon wokod, akkor abban - forrósítsd fel az olajat és pár pillanat - 2 percnél semmiképp sem több idő - alatt pirítsd át őket, majd tedd félre az egészet.

Grill karaj Papa-módra

beküldte: Papa40

Grill karaj Papa-módra »

Angyalkalács - csokipudinggal

beküldte: mariannkonyha

Angyalkalács - csokipudinggal »

TV Ropi

beküldte: Sunnie

TV Ropi »

Ugyanebben az edényben pirítsd meg a tésztát, majd add hozzá a zöldségeket és a szójaszószt is, öntsd fel egy kis vízzel - körülbelül 1,5 decivel - majd főzd addig az egészet, amíg ez el nem forr. Ha ez megtörtént, már kész is vagy, kivéve, ha még nem találod elég puhának a tésztát, akkor még egy kis vízzel főzd, amíg jó nem lesz

2013. okt. 23. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, csak a fele a recept. Nem jól másoltam be.

Pirított húst csináltam hozzá

2013. okt. 23. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Na jó, nagyon béna vagyok. A szöveg közepe mem oda való!
2013. okt. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!