Fácán levest főzök. Olyan furcsa erős szaga van. Nem tudom el fog-e menni a főzés után? Vagy a vad ilyen? / Szivesen elcserélném egy csirkére, vagy akár bármilyen levescsontra.
A vad ilyen !! Minél öregebb anál erősebb az illata.
A fácánt sokáig kell főzni : A fácán húsa kemény és száraz :
Viszont a fácán leves nagyon finom : A húsa is finom :
ha nem izlik a fött húsa akkor ,ha megfött tűzdeld meg szallonával fokhagymával ,tekerd is körbe szallonával és sütöben süsd meg . áfonya mártással ,és burgonya fánkkal nagyon finom..
Elhiszem, akartam is írni, hogy esetleg nagyon régi volt. a hús egy idő után a fagyóban is tönkremegy.elszürkül, rossz - igaz nem romlott-büdös-, de igen kellemetlen szaga is tud lenni.
anyukáméknál találtunk a kutyájuknak lefagyasztva csirke farhátakat, a jóég tudja mikoriak voltak. megpróbáltam megmenteni, hogy megfőzzem az állatoknak, de tényleg nagyon fura szaga volt, és szétmállott,mint ...
nekem nm volt gusztusom hozzányúlni,így inkább leötve a levét a kukába dobtam.
Szóval teljesen igazad van, megavasodhat a hús a fagyasztóban is, ha elfeledkezünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!