Hogy készítitek?
Ma sikerült jól felbosszantanom magam .. rántott sajt volt a terv rizzsel ebédre, de sütés közben kifolyt a sajt, így gyakorlatilag csak a panírt szolgáltam fel .. :(
Ti hogy csináljátok, hogy ez nem történik meg? Mi a titok?
Duplán kell panírozni aztán tedd be egy időre hütőbe vagy fagyasztóba. Utána forrósítsd fel az olajat és hirtelen kisütni. Nekem soha nem szokott szétmenni.
31/N
Első vagyok:
És lehetőleg ne legyen vékony a sajt amit felszeletelsz, tehát ne legyen túl vékony.
És én trappista sajtból szoktam amúgy mindig csinálni.
köszönöm!!
úgy látom, a titok a hűtőben lesz, mert a kétszeri panírozás megvolt :)
Igen, igen a huto a kulcs! En csak egyszer panirozom, nem szeretem a vastag panirt, de meg igy sem folyik ki, ha elotte a hutoben volt. (Bar teny, nagyon kell figyelnem sules kozben!:))
A panirt egyebkent a sima mellett ajanlom mandula, mogyoro vagy zabpelyhes formaban is, nagyon finomak ezek a variaciok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!