Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ír szinte minden recept...

Miért ír szinte minden recept a fánkhoz rumot?

Figyelt kérdés
Mi van, ha nem teszek bele?
2010. febr. 13. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
A fánkhoz, és egyéb más, bő olajban sütött tésztákhoz azért kell a rum, mert akkor nem szívja meg magát olajjal a tészta.
2010. febr. 13. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem szoktam tenni bele, és így is nagyon finom lesz :)
2010. febr. 13. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Első még annyit: bocs, most látom a másik kérdésedet. Semmi nem történik, kicsit olajosabb lesz, de úgy is finom.
2010. febr. 13. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. febr. 13. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
A kelt tésztákba azért tesznek rumot,mert könnyebb lesz a tészta tőle.,és nem azért,hogy ne szívja meg magát olajjal.
2010. febr. 13. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A rumot v. rumaromát az íze miatt teszik bele, mert nélküle jellegtelen, semmilyen íze van a kelt tésztáknak, mivel se nem sós, se nem édes, csak a liszt és az élesztő ízét éreznéd. Ezt az ízt nyomja el a rum.


maszatka

2010. febr. 15. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!