Van 4300 forintunk jövő hét péntekig, ebből mégis hogyan oldjam meg az étkezésünket? Két fő.
Figyelt kérdés
Mit főzzek, mit együnk, hogy kijöjjünk??2015. jan. 30. 13:16
2/29 A kérdező kommentje:
köszi, egyél te vajat meg kenyeret 8 napon át.
2015. jan. 30. 13:24
3/29 anonim válasza:
Mi van otthon? Ha összeírod, jobban tudunk segíteni. Ha van otthon tojás, liszt, rizs, száraztészta, lekvár, ilyesmi, az rengeteget segít.
4/29 anonim válasza:
Ebbol nem igazán lehet mit főzni. Esetlg ilyenek hogy tejbegríz vagy zabkása, esetleg kukorica kása. Végső megoldás a vajaskenyér.
5/29 anonim válasza:
Van otthon valami alapanyag, amiből lehet főzni?
Egyébkén a vajas kenyér nem hülyeség. Mást ebből nem nagyon tudtok enni reggelire meg vacsorára.
Ebédre meg főzzél valami kiadósat, amit több napig lehet enni.
6/29 anonim válasza:
utolsó vagyok. igen, az tényleg nagy segítség lenne. vagy vannak a konzerv ételek, amik pár száz forintból kihozhatók. csak akkor még kell reggeli és vacsora is.
7/29 anonim válasza:
első vagyok. ettem sokszor ezt. mi ebben a rossz? vaj, kenyér. ínyencek sóval ízesíthetik. szerintem laktató. alig van pénzed akkor ne kényeskedj, egyed ami olcsó. vaj, kenyér. vagy ami mégjobb: zsíros kenyér.
8/29 anonim válasza:
Ha van otthon tészta, gríz, lekvár, akkor máris lehet csinálni grízes tésztát. Ingyen.
Csinálsz hozzá egy levest. Ezt 2-3 napig simán lehet enni.
Még lennének ötletek, de nem tudom, hogy nálatok mik vannak otthon.
9/29 A kérdező kommentje:
ja, ha nem akarok 8 napig vajas kenyeret enni, akkor már el vagyok kényeztetve? bocs, nem tudtam.
van itthon egy kiló krumpli, liszt, cukor, margarin, zsemlemorzsa, fűszerek, némi zöldség, kenyér, zsír
2015. jan. 30. 13:38
10/29 A kérdező kommentje:
bocsánat valóan van itthon egy kis száraztészta is meg lekvár
2015. jan. 30. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!