Hány fakanalat használtok serpenyőben való hússütéskor? Egyet vagy kettőt?
:D
Ezen jót nevettem, én fém, ollóhoz hasonló eszközzel fordítom meg, ami direkt erre van kitalálva.
Kicsit kiegészíteném a kérdésemet: tehát ha nem egész húst, hanem csíkozott/kockázott húst sütöttök, akkor elejétől a végéig ugyanazt használjátok? Tehát amíg nyers a hús és utána akkor is amikor megsült?
Vagy ha már mindenhol átsült a hús, akkor új fakanalat vesztek elő?
ugyanazzal. habár lenne benne logika így, hogy mondod, habár ha lemostad a husit, elvileg a "koszt" is, ráadásul pont most láttam egy cikket, amiben azt írják, hogy nem is jó lemosni a csirkehúst pl.
de a leghigénikusabb persze, ha miután kérget kapott kanalat váltasz. sőt, azt a levet is van, aki leönti róla, amit első ízben kiereszt (ezt egy egészságügyben dolgozó ismerős javasolta).
A bánat vesz elő új fakanalat, ugyan minek ??
Ez már megint egy újabb egészségmánia ..., a forró zsiradék megteszi a bactériumölő hatását, ha netán ettől félne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!