Hogyan süssek ki pulykacombfilét serpenyőben?
van egy indukciós főzőlap 0-9 fokozatig.
hanyason kellene sutni mennyi ideig mire kell figyelni?
zsirral is ki lehet kenni a serpenyőt?
Elöször a húst bedörzsölöd sóvan meg füszerekkel, mit szerettek. (Kimondottan jó a bors, fokhagyma, bazsalikum hozzá.)
Kevés (de tényleg kevés - mint a palacsintához) zsiradékot teszel a serpenyöbe. A húst magas fokozaton minden oldalpn átpiritod rajta, kb fél dl vizet/fehér bort, világos sört, húslevest öntesz rá (ami éppen kéznél van, és szeretitek), lefeded és max. közepes fokozaton párolod, amíg megpuhul, eg a húsok nagyságától függöen fél óra-óra lehet, de ez csak saccolás, lehet több meg kevesebb is.
Ha a hús megpuhult, nagyobb fokozaton többször megforgatva pirosra sütöd a külsejét. Vigyázz, mert könnyen leéghet, ha nem figyelsz.
Ha még valamit nem értesz, nyugodtan kérdezd meg, szivesen segítek.
Célszerü valamennyi vizet aláönteni, mert különben nem lesz puha, hanem rágós, száraz.
Az utolsó válaszoló meg nyilván nem tud fözni, azért ir így.
"Komolyan ki lett moderálva az a hozzászólásom, hogy szerintem a pulykacomb sütve nem lesz jó? Ez valakinek sértő volt? Esetleg nem a témába vágott? És igen, nyilván nem értek hozzá."
Egyrészt az elözö válaszod eléggé gusztustalanul volt fogalmazva - élemiszerekre nem használ kultúrember olyan szavakat, hogy "sz ar". SZóval ez van, akinek sértö.
Másrészt a kérdés az, hogy HOGYAN kell elkészíteni a pulykacombot és nem az, hogy szerinted finom-e. SZóval nem a témába vágó!
Harmandszor ha nem tudod jó ízüre megsütni, akkor tényleg nem értesz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!