Hogyan süssek ki pulykacombfilét serpenyőben?
van egy indukciós főzőlap 0-9 fokozatig.
hanyason kellene sutni mennyi ideig mire kell figyelni?
zsirral is ki lehet kenni a serpenyőt?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Elöször a húst bedörzsölöd sóvan meg füszerekkel, mit szerettek. (Kimondottan jó a bors, fokhagyma, bazsalikum hozzá.)
Kevés (de tényleg kevés - mint a palacsintához) zsiradékot teszel a serpenyöbe. A húst magas fokozaton minden oldalpn átpiritod rajta, kb fél dl vizet/fehér bort, világos sört, húslevest öntesz rá (ami éppen kéznél van, és szeretitek), lefeded és max. közepes fokozaton párolod, amíg megpuhul, eg a húsok nagyságától függöen fél óra-óra lehet, de ez csak saccolás, lehet több meg kevesebb is.
Ha a hús megpuhult, nagyobb fokozaton többször megforgatva pirosra sütöd a külsejét. Vigyázz, mert könnyen leéghet, ha nem figyelsz.
Ha még valamit nem értesz, nyugodtan kérdezd meg, szivesen segítek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Célszerü valamennyi vizet aláönteni, mert különben nem lesz puha, hanem rágós, száraz.
Az utolsó válaszoló meg nyilván nem tud fözni, azért ir így.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Komolyan ki lett moderálva az a hozzászólásom, hogy szerintem a pulykacomb sütve nem lesz jó? Ez valakinek sértő volt? Esetleg nem a témába vágott? És igen, nyilván nem értek hozzá."
Egyrészt az elözö válaszod eléggé gusztustalanul volt fogalmazva - élemiszerekre nem használ kultúrember olyan szavakat, hogy "sz ar". SZóval ez van, akinek sértö.
Másrészt a kérdés az, hogy HOGYAN kell elkészíteni a pulykacombot és nem az, hogy szerinted finom-e. SZóval nem a témába vágó!
Harmandszor ha nem tudod jó ízüre megsütni, akkor tényleg nem értesz hozzá!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!