Smarni/császármorzsa "gyorsrecept"? Nagymamám nagyon finomat csinál, mindent összekever és már süti is serpenyőben. A szakácskönyvben meg ilyen "verd fel a fehérjét, álljon fél napot a hűtőben" recepteket találok.
Figyelt kérdés
Nagymamám meg nem tudja megmondani miből mennyi kell. ("Látod, kisunokám, ilyen gondulomformán.")2014. febr. 14. 18:08
1/6 anonim válasza:
és ha egyszer együtt készítenétek el, Te lennél a kis kukta és elleshetnéd, hogy miből mennyi kell
2/6 anonim válasza:
Amikor csinálja, akkor mérj le mindent, mielőtt összekeveri.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a kisunokám félreérthető volt.
38 éves vagyok. A nagyi meg 92. Nem az a fajta, aki szépen türelmesen kivárja, amíg méricskélek. Egyszerűen fél perc alatt összeborogat mindent. Esélytelen, higgyétek el.
Szóval recepteket szeretnék. :)
2014. febr. 14. 18:25
4/6 anonim válasza:
Csinálsz egy palacsintatésztát liszt helyett darával. A palacsintatésztát se méregetjük :).
5/6 anonim válasza:
Én ezt szoktam elkészíteni és a férjem azt mondja, hogy olyan íze van, mint amit a dédije csinált régesrégen. Itt is fel kell verni a tojáshabot, de az plusz 2 perc, szóval nem idő, illetve a recept írója szerint állni kell hagyni, de ha nem hideg, hanem meleg tejjel kevered össze, akkor azonnal sütheted. A hozzászólások pedig egyöntetűen dicsérik, nem véletlenül, tényleg finom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. febr. 14. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!