Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Császármorzsa kérdés (? )

Császármorzsa kérdés (? )

Figyelt kérdés

Császármorzsát szeretnék csinálni, ez lenne az első komolyabb sütésem/főzésem.

A kérdésem az lenne, hogy meddig kell a serpenyőben hagyni kb., amíg megsül az alja és meg lehet fordítani?

Köszönöm a válaszaitokat! :)))



2013. aug. 15. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, hagyni kell, hogy egy kicsit süljön az alja, és lapátkanállal átforgatni. ezt párszor ismételni, hogy szinte mindenhol megkapja egy kicsit.
2013. aug. 15. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]


Mi egy kicsit sűrűbbre kavart palacsinta-tésztából készítettük. Egyik kézzel öntöttük bele a serpenyőbe, a másik kezünkben egy fakanállal kavartuk. Olyan kb. csipetke nagyságú, közel kerek szemek lettek belőle.

Ezek így gyakorlatilag percek alatt átsültek, a színük mutatta, ha már lehetett kanállal kiszedni, és csurgathattuk bele a következő adagot.


A tányéron cukroztuk, lekvároztuk, vagy éppen egyéb módon ízesítettük.

2013. aug. 15. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az elso csaszarmorzsam Knorr alapbol keszult, a zacsin levo leiras alapjan. Azota sem ettem olyat finomat.:)
2013. aug. 15. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!