Tarját lehet serpenyőben sütni (finomra)?
nagyon szeretem a tarját,de sajnos a mostani albérletemben nincsen sütő:(
Arra gondoltam,hogy felvágnám csíkokra,valami jó kis pácot kitalálnék neki,megsütném,mellé pedig valamilyen salátát gondoltam + rizst . Ez így működne? Vagy inkább szeletekre vágjam?
Persze, hogy lehet. szeletben is, egyben is, csíkozva is, ahogy szeretnéd.
ha van fedele a serpenyődnek zsiradékban megkapatva körbe körbe, majd fedő alatt mindig pici vízzel puhára párolhatod, majd végül pirosra sütheted.kis phentetés után szépen lehet szeletelni. szeletben is hasonlóan, a szeleteket is megsütöd mindkét oldalán kb 4-4 percig, majd fedő alatt párolod a kívánt puhaságig. utána csak pirosra kell sütni, de nem kiszárítani.
Csíkokra vágva is hasonló a helyzet. a tarja elég puha hús, hamar megsül porhanyósra.
pácolhatod is olajos-fokhagymás fűszeres pácban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!