A zsemlemorzsa, hogy jobb ha nagyon finomra van darálva vagy ha kicsit durvábbra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 14:53
1/5 anonim válasza:
Mi nem szeretjük, ha nagy darabos. Néha tészta szürőn át is szitálom.
3/5 anonim válasza:
Finomra darálva és tésztaszűrön átszitálva.
4/5 anonim válasza:
durvábbra darálva, szerintem nem kérdés, de látod, az előttem szólok finomra darálva szeretik. Úgyhogy ízlés kérdése. :)
5/5 anonim válasza:
Nagyon ízlés kérdése valóban. A liszteszerű finomradarált jobban odatapad a húshoz, kevesebb prézli kerül a zsiradékba.
A férjem pedig jobban szereti, ha nagyobb szemű, úgyhogy én veszek durvára és finomra daráltat is és összekeverem. így megfelel neki :)
Régen otthon daráltam húsdarálón, amikor még a panelben alaposan kiszáradt a száraz zsemle, kifli, kenyér.
Igaz nagy kosz volt vele, de megérte bajlódni.Akkor átszitáltam, mert nem volt egyenletes szemcséjű.
Most már veszem, mert a ház viszonylag nedves, nem szárad könnyen a maradék, de el is fogy a vadkacsáknak, amiket etetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!