Melyik menü a jobb?
A:
Frankfurtileves
Székelykáposzta
Lekváros palacsinta
B:
Burgonyapüré,halrúddal és csemegeubival
Tojásleves
Krémes
C:
Zöldséges rizs,fasírttal és almapaprikával
Lebbencsleves
Mignon
B
Palacsintát szeretem, de káposzta után HA fizetnének se ennék.
Halrúd: ha viszonylag normális minőségű, és nem "robbantott hal" van benne, hanem egyben a hal, akkor OK.
Tojáslevest, lebbencslevest nem szeretem, a
"zöldséges rizs fasírttal" kicsit ijesztően hangzik. A rizs a főétel, és a fasírt csak úgy díszítésnek vagy köretnek van ott? egyébként száraz fasírt száraz rizzsel elég rossz kombináció.
Az A menüben mókás, hogy a kelkáposztás leves után székelykáposzta jön, de az lenne az egyetlen ehető kombináció számomra, de rémes menzás emlékeket okoz a menüsor olvasása.
Külön-külön mind finom, de a párosítások nálam nem jönnek be, egy kicsit variálnék rajta:
A-nál, ha káposzta leves, akkor utána a székelykáposzta helyett pl. a burgonypüré halrúddal + csemege ubi.
B-nél a tojásos leveshez raknám a zöldséges rizs fasírozottal
C-hez lenne akkor a lebbencs-leves + székelykáposzta
A sütik oké!
B vagy C
Az A azért nem tetszik, mert a leves és a második szerintem nagyon nem passzol egymás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!