S. O. S! Ha a torta a sütőben 45 perc után is folyós (alul), akkor már nem is lesz jobb? A teteje már fekete.
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 15:31
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen nagy az eltérés, hogy alul folyik, felül meg már meg van égve, akkor az nem lesz jó.
Ott valamit elmértél, vagy rátaláltál valami tipikus gagyi netes receptre, de ezzel már nem igazán lehet trükközni.
2/9 anonim válasza:
Ne égjen tovább a teteje tegyél rá sütő papírt . ha van alsó -felső sütés a sütődön akkor kapcsold át alsóra talán még menhető ..
3/9 anonim válasza:
Nem alulról jön a sütődben a hő? Esetleg tedd lejjebb a tepsit. Nekem a közepe szokott sokáig folyós lenni, a teteje pedig kicsit megég, de azt le szoktam vágni és sütöttem már 60 percig is, hogy teljesen átsüljön.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Újat kezdtem. Esetleg ötletek, mihez kezdjek a trutyival?
2013. nov. 18. 16:13
5/9 anonim válasza:
Az égett részt szedd le , a többit keverd össze, és süsd meg egy laposabb tepsiben. (előtte ha úgy érzed, keverj bele valami kötőanyagot, pl egy kevés lisztet.
Ha megsült, borítsd be valamivel, (főzött krém, csoki, stb) dermeszd meg, kockázd fel, és kész.
6/9 anonim válasza:
ami menhető abbol csinálj golyókat ,mártsd meg csoki mázba frgasd meg kókuszreszelékbe..
7/9 bumbi02 válasza:
Hát,jó lenne tudni hog egyáltalán milyen tortáról, receptről beszélünk, illetve hány fokon sütötted, légkeveréssel, alsó vagy felsősütéssel...: )
8/9 anonim válasza:
Ha a teteje fekete, akkor nem... Szerintem kezdd elölről, tégy úgy mintha windows lenne :D Tényleg jobb a tiszta lap. Ha a teteje már megégett, de a tészta folyik, az azt jelenti hogy vagy a hőfok, vagy a tészta sűrűsége, anyaghányadai nem stimmelnek, és az íze sem lesz jó, akkor sem ha az égett részt esetleg leszeded és mondjuk jó hőfokon kezded a cuccot sütni. Én még egyszer step by step átnézném a receptet, megcsinálnám pontosan, és ha nem működik a dolog akkor sem, a sütőmmel csinálnám ugyanezt (megnézném hogy tuti működik-e, mert sok bosszúságot tudnak okozni...):).
9/9 anonim válasza:
A piskótával hasonlóan jártam, mert nem tudtam, hogy a sütő bekapcsolásával kell kezdeni. 180 C fokra be kell kapcsolni a sütőt alsó-felső sütésre, utána jöhet piskóta elkészítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!