Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fekete erdő torta krémjének...

Fekete erdő torta krémjének receptje érdekelne?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy a meggybefőtt levével kell megfőzni a vaniliás pudingport. Hány dl kell legyen a meggylé? Ugye tejből 0,5dl kell azért kérdem ebből mennyi?
2012. febr. 3. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem, tejből 0,5 liter kell. Az meg ugye 5dl.
2012. febr. 3. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ha tejből főzi, hogy lesz meggy ízze? állagra sem lesz megfelelő, színre sem, ízre sem :)

cukrászdákban is a befőtt levéből főzik és ugyanannyi kell

egy tipp, ha 10% (a léhez képest) cukorral csinálod a meggypudingot, nagyon szép fényes lesz

2012. febr. 3. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Én annyit teszek bele, amennyi a befőttes üvegben van, és így finom, és szilárd lesz. :)
2012. febr. 3. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mondtam, hogy tejből főzze, csak arra próbáltam félénken felhívni a figyelmet, hogy fél deci tejből qva sűrű puding lenne.
2012. febr. 3. 22:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat. Azt meg szerintem mindenki gondolja,hogy a 0,5dl tejet elírtam és 0.5litert akartam írni.
2012. febr. 4. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, azt még hozzátenném, hogy a krémpor is 10%!

pl. 0,5 l meggylé 5 dkg cukor 5 dkg krémpor

2012. febr. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!