Oldalast lehet serpenyőben olajjal sütni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 09:21
1/5 anonim válasza:
Nem. az oldalasnak lassan kell sülnie ,nehezen is sül meg.
Ha nincs sütöd akkor egy olyan fazékban aminek van teteje süsd meg a .
Az edényt jól zsirozd ki tegyél bele jó sok fokhagymát tedd bele az oldalasokat ,tegyél rá kb 1,5 dl vízet : és lassan kezd el párolni ,fedő alatt amikor puha a hús süsd le zsírjára.
2/5 anonim válasza:
Lábosban szoktam így : A fokhagymát megtisztítjuk. Az oldalast nagyobb darabokra vágjuk, befűszerezzük. Elkészítés: Az oldalast egy lábosba tesszük a fokhagymával Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje és fedő alatt főzzük. Ha a vizet kezdi elfőni, rátesszük a zsírt. A víz teljesen elpárolog róla, majd szép pirosra sütjük.
3/5 anonim válasza:
Én is a zsírt és vízet egyszerre teszem bele. A többi ugyan úgy ahogy elöttem írták.
4/5 anonim válasza:
Én nem teszek bele vizet! Lábasban fedő alatt egy kiló oldalas, fél kiló zsír, jó sok fokhagyma! Aztán a zsírt leszűröm, elteszem, pirítósra, kenyérre, főzni vele... ;)
5/5 anonim válasza:
Ha magasfalú a serpenyő és kényelmesen elfér benne a feldarabolt hús miért ne lehetne, feltéve, ha van rápasszoló fedő is.
Ha ragaszkodol az olajhoz, süsd abban, de kár lenne kihagyni a jó fokhagymás pecsenyezsírt, ami maradna utána.
Amúgy tényleg bármilyen lábasban is megsüthető, de tepsiben lefóliázva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!