Egy vékonyabb szelet halfilét mennyi ideig kell pácolni, és mennyi ideig kell sütni a serpenyőben?
Figyelt kérdés
Ha utána beteszem a sütőbe is egy kicsit, az ront az állagán?2013. dec. 1. 23:04
1/2 anonim válasza:
Kéne valami recept, hogy milyen jellegű ételre gondolsz, vagy milyen pácra, mert halakra általában nem jellemző a pácolás.
Ha valóban vékony szelet, akkor oldalanként 2-3 perc sütés elég neki. Bár nyilván attól is függ, hogy mondjuk egy lazacról beszélünk, vagy vörös tonhalról, mert jelentős eltérések lehetnek köztük.
Ha még ezek után sütőben sütöd... hát maradjunk annyiban, hogy nem kicsit ront az állagán.
Attól függően, hogy tömörebb, vagy lazább szerkezetű a húsa, kiszárad, vagy totál széthullik.
2/2 anonim válasza:
Pác nélkül, 2-3 percig oldalanként. Óvatosan, lapáttal kell fordítani, majd kiemelni a forró olajból, papírtörlőre tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!