Ha oldalast akarok sütni, akkor tehetek sütőpapírt a tepsibe? Persze kikenném zsiradékkal a papírt.
aztán vajon minek a hus alá a papir??? ott fog tocsogni a lében, zsirban amit az oldalas enged. tök fölös.
papirt tegyél linzerek alá ha akarsz, vagy piskóta alá, amit majd lehuzol az aljáról, ha kihült.
Életemben nem hallottam olyant, hogy papiron süssenek hust :-D
Vegetát semmiképpen ne tégy az oldalasra, mert nem való rá. De ne is süsd sok zsírban.
A sütőpapírt sem kell feltétlen kikenni, mert az oldalas elég zsíros. Önts alá egy pohár vizet, sót, fokhagymát tegyél rá és lefedve párold puhára. Amikor puha, akkor fedő nélkül süsd ressre. Így nem lesz száraz az oldalas.
Még én sem hallottam egy sült alá sütőpapírt...főleg, amit amúgy is egy kis zsírra kell tenni és némi vízzel, lefóliázva sütni.
egybesült fasírt alá még el tudom képzelni, hogy ne ragadjon a tepsihez (de ez is simán megoldható papír nélkül is , odafigyeléssel)
nagyon jó dolog a sütőpapír, de szerintem mindent a maga helyén kell alkalmazni.
Biztos azért szólják le az oldalasreceptedet, mert nem ismerik a foGhagyma ízét.
Sütőpapírt felesleges az oldalas alá tenni, úgyis szétáztatná a víz, amit aláöntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!