Füstölt oldalast tehetek a csülök mellé a bab levesbe?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 14:18
1/3 anonim válasza:
Persze!
- csak előtte este áztasd be a babot is egy külön edénybe
- és a füstölt oldalast is, azt kapirgáld is meg a külsejét a füsttől és az erős sózástól
- ha a csülök nem füstölt, akkor azt nem kell beáztatni, csak kapirgálni egy kicsit
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy tehetsz, még finomabb lesz tőle, persze csak akkor ha nem túl sós és nem túl füstölt mindkettő.
3/3 anonim válasza:
Igen, finom lesz. Csak vigyázz a sóssággal, ahogy már előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!