Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kisebb serpenyőben szabad...

Egy kisebb serpenyőben szabad tűzön miket lehet sütni?

Figyelt kérdés
Pontosobban van egy saját készítésű kiskemencém amiben van egy rács (nem sütőrács) és arra teszem a serpenyőmet

2014. júl. 24. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
bármit, amit közepes/nagy lángol lehet csinálni anélkül, hogy odskozmálna.
2014. júl. 24. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kemencébe csak vastag öntöttvas nyél nélküli serpenyőt vagy tepsit, vastag agyagedényt lehet tenni.

De lehet, hogy rosszul gondolom.

2014. júl. 24. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak köszönöm! A második válaszolónak pedig azt szeretném mondani hogy már ebben a kemencében ugyanúgy mint ahogy fennt leírtam úgy már sütöttem benne csak figyelni kellett hogy olvadjon meg a nyele.Egyébként jól gondolod nem ilyen ben szoktak sütni.

Amugy azért sütök serpenyőben mert nyitva van a kemence ajtó!

Továbbra is várom az ételeket.recepteket!

2014. júl. 24. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérlek, nincs semmi probléma, ha tudsz a nyélre vigyázni, akkor ugyanúgy süss bármit, mint a gázon.

Inkább grillezésnek mondanám, amit csinálsz, így szerintem bármilyen szelethúst (esetleg bepácolva előtte), vagy zöldségféléket is süthetsz ily módon.

Kisebb nyársakat is csinálhatsz zsiványpecsenyének, amik beleférnek a serpenyőbe és meg is tudod forgatni.

Szalonna, kolbász, húskocka, paprika, paradicsom, gomba... stb egymás után felszúrva és mehet is a serpenyőbe.A húskocka mellé mindig valami füstölt kerüljön.

2014. júl. 24. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. júl. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!