Egy kisebb serpenyőben szabad tűzön miket lehet sütni?
Szerintem kemencébe csak vastag öntöttvas nyél nélküli serpenyőt vagy tepsit, vastag agyagedényt lehet tenni.
De lehet, hogy rosszul gondolom.
Az első válaszolónak köszönöm! A második válaszolónak pedig azt szeretném mondani hogy már ebben a kemencében ugyanúgy mint ahogy fennt leírtam úgy már sütöttem benne csak figyelni kellett hogy olvadjon meg a nyele.Egyébként jól gondolod nem ilyen ben szoktak sütni.
Amugy azért sütök serpenyőben mert nyitva van a kemence ajtó!
Továbbra is várom az ételeket.recepteket!
Kérlek, nincs semmi probléma, ha tudsz a nyélre vigyázni, akkor ugyanúgy süss bármit, mint a gázon.
Inkább grillezésnek mondanám, amit csinálsz, így szerintem bármilyen szelethúst (esetleg bepácolva előtte), vagy zöldségféléket is süthetsz ily módon.
Kisebb nyársakat is csinálhatsz zsiványpecsenyének, amik beleférnek a serpenyőbe és meg is tudod forgatni.
Szalonna, kolbász, húskocka, paprika, paradicsom, gomba... stb egymás után felszúrva és mehet is a serpenyőbe.A húskocka mellé mindig valami füstölt kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!