Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igy miért nem jó a túrós tészta?

Igy miért nem jó a túrós tészta?

Figyelt kérdés

Én úgy csináltam h kifőztem a tésztát,és sütöttem le szalonnát. Tálaláskor a párom kiakadt h miét nincs összekeverve a tésztával a túró meg a szalonna. Az ő anyja ugy szokta.

Mondom jó összekeverem a túrót és a tésztát. De a szalonnát nem akartam belekeverni,mert én azt nem szeretem.

Mondtam neki hogy én ugy tanultam h nincs összekeverve a tészta a túróval,meg semmi. Mert mindenki eldönti h mennyit akar rá rakni,meg van aki pl cukrosan szereti a túróstésztát,nem szalonnával

2015. jan. 14. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház, annyi szokás. Ha párod ezen kiborul, mehet haza az anyjához. Meg lehet ezeket a dolgokat kulturáltan is beszélni.
2015. jan. 14. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne hisztizzen a pàrod!!!!! Ahàny hàz annyi szokàs.

Èn sem keverem össze. Amikor összekerültünk a pàrom szóvà tette hogy nàluk a tèsztàt össze szoktàk keverni a szalonnàval.

Èn meg mondtam hogy ott úgy szoktàk, itt nàlunk meg így szokjuk ezutàn.

Èn pl. Nem szeretem szalonnàval, hanem lecsóval vagy kis pörkölttel. Mindenki màs.

2015. jan. 14. 14:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhogy jó, mindenki másképp szereti, de egy párkapcsolatban miért kell ezen veszekedni?
2015. jan. 14. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

Ezután összekavarod a tésztát a túróval, meglehet hogy egy kis tejföl is kell rá, ha a túró egy kicsit szárazabb fajta. Ezt kis láng fölött csináld, akkor egy kicsit jobban össze-érnek az ízek.

A töpörtyűt én sem kavartam bele, csak a férjem tányérja mellé raktam egy kistányérra. Ugyanis én sem szeretem benne!

Ahány ház, annyi szokás. Van pl. aki mindezeket összekavarja, és még a forró sütőbe is bedugja, hogy összesüljön az egész. Mondd meg férjednek, hogy el lehet azt mondani tisztességes hangon is, mit-hogyan szeret. Másrészt ne gondolja, hogy te majd minden egyes kajánál majd az ő = mama ízlését fogod követni. Étteremben, menzán egyéb helyeken sem főznek mindenki részére külön-külön.

2015. jan. 14. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ugy csináljuk , ahogy te csinálnám. Mert mindenki maga eldönti mennyi turoval,tejföllel es porccel szereti...

Amugy a tányérban is tökéletesen ossze lehet keverni!:)

Nyugi, semmit nem csináltál rosszul!:)

2015. jan. 14. 14:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahány ház, annyi szokás.

Én azért szeretem összekeverni a túrót és egy kis tejfölt a tésztával, mert akkor már senkinek nem kell utólag babrálni vele és a túrós tésztát úgyis mindenki túróval eszi.

A tepertőt viszont nem keverem bele, csak ha biztos vagyok benne, hogy rögtön elfogy az egész és abban is, hogy mindenki tepertővel kéri.

Mert egyrészt van olyan, aki tepertő nélkül szereti cukorral, másrészt ha nem fogy el azonnal, a tepertő megpuhul a tészta közt és én jobban szeretem ropogósan.

2015. jan. 14. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor hazasodjon ossze az anyjaval, es egyenek egyutt olyan tesztat :P lol
2015. jan. 14. 15:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem keverem össze, egy okból: hadd döntsem már el, mennyit tennék a túróból, meg szalonnából.

És ha a párom emiatt kiakadna, megmondanám neki, hogy mehet anyucihoz, vagy főzze meg ő maga. Persze normális hangnemben, és az okát is elmagyaráznám.

2015. jan. 14. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
"Tálaláskor a párom kiakadt" Ennek a kiakadásnak az erössége a lényeg! Az eddigi hozzászolok feltételezték kb. a kiverte a hisztit szintet. Szoval milyen is volt? (Egyébként én leginkább ugy szeretem, hogy mindenki tesz rá magának turot, tejfölt, majd utána dob rá a friss, forro sercegö szalonnábol.)
2015. jan. 14. 18:19
 10/15 DarkLantern ***** válasza:
100%
Itt a többség azt írja hogy nem keveri össze, de én össze szoktam keverni, gyakorlatilag sortűz bizottság elé kerülnék ha a menübe nem lenne összekeverve (szakács vagyok)
2015. jan. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!