Elég kemény lett a bagel tésztám. Hogyan tehetném puhábbá, mit adjak hozzá?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 11:11
1/1 anonim válasza:
Ha bekeverted, és nem tetszik az állaga, akkor nagyon nehéz már korrigálni, + vizet próbálhatsz, de nem biztos, hogy belekeveredik, esetleg ha tovább keleszted, lehet, hogy magától is levegősebb lesz kicsit.
Ha kisütötted, és túl kemény, legközelebb jobbat szeretnél, akkor tejfölt/joghurtot, esetleg kevesebb (kisebb) tojást (+a sütési hőmérséketet és időt is átgondolhatnád).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!