Keksztekercset szeretnék csinálni. Mire figyeljek hogy a tészta szépen tekerhető legyen, ne töredezzen?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer csináltam, de akkor töredezett a tészta, pedig úgy láttam, már nem kell hozzá több tej.
Biztos hülye kérdés, de még csak most kezdek sütni-főzni.
Van esetleg valami, amivel még el tudom rontani?
2014. dec. 30. 17:53
1/4 anonim válasza:
Ha könnyen törik, az annyit tesz: túl száraz. Vegyítsd lekvárral, tejjel, vmi hasonlóval ízlés szerint. De tésztát soha, de soha ne tegyél bele!
2/4 A kérdező kommentje:
mit ne tegyek bele? :)
köszönöm a választ egyébként :D
2014. dec. 30. 18:17
3/4 anonim válasza:
Egy kevés puha vajjal gyúrd még össze, és látni fogod, hogy engedelmeskedik-e. Ha kell még tehetsz hozzá mindig keveset.Emellett a kész tekercsnek is ad tartást hidegen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. dec. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!