A Bolognai milyen lenne csigatésztával vagy cérnametéltel?
Figyelt kérdés
Nincs itthon csak ez a két fajta tészta, de már a húst megfőztem neki. Boltba meg már ebbe a hidegben nagyon nincs kedvem kimenni... Milyen lenne ha ezt a két tésztát külön külön kifőzném ahogy kell és utána összekeverném és belekavarnám a húst?2014. dec. 30. 14:01
1/5 anonim válasza:
Csigatésztával teljesen jó, a cérnametélt szerintem felejtős.
2/5 anonim válasza:
Csigatésztával eheted nyugodtan, úgy is finom. Biztos ehető cérnametélttel is, de szerintem az inkább levesbetét.
3/5 anonim válasza:
Uppsz másra gondoltam csigatésztaként... ha nincs más elmegy vele.
4/5 anonim válasza:
Kérdés, milyen csigatésztáról beszélünk, ugyanis alapból az is levesbetét, azzal ne! De ha köretcsiga (létezik ilyen is, nagyobb, és vastagabb a tésztája), azzal jó.
5/5 anonim válasza:
A körettészta kagyló, a csigatészta levesbetét. Nem mindegy, de a szükség törvényt bont :) akkor már inkább a csiga, az megduzzadva talán elmegy.
Cérnametélt semmiképp, mert elázik a szószban szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!