Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jobb a párolás mint a...

Miért jobb a párolás mint a főzés?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Benne maradnak a zöldségben az értékes anyagok.

De ha főzöd, akkor kifő belőle.

2015. jan. 5. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A parolasnal az etel aromaja es a vizben oldodo vitaminok az etelben maradnak. Fozesnel pedig a fozovizben.
2015. jan. 5. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. jan. 6. 05:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán jobb, más! Párolj húslevest! Érted!
2015. febr. 12. 00:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Van olyan étel, amit csak főzni lehet, párolni nem. Pároljuk a zöldség köreteket, a húsféléket.De egy finom babalevest füstölt csülökkel, vagy húsfélékből készült leveseket nem pároljuk, hanem főzzük.
2016. jún. 20. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!