Mi a főzés és a párolás között a különbség? Hogy kell párolni? Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 15:13
1/5 anonim válasza:
Fözni bö vizben szoktak, pàrolni, pedig csak minimàlis folyadék hozzàadàsàval! Az attol függ mit akarsz pàrolni! én margarint szoktam heviteni, kicsit megpiritom rajta a példàul a zöldséget, utànna füszerezem, s pici vizzel kis vagy közepes làngon pàrolom, puhulàsig, lefedve! De oda kell figyelni és potolni mindig a vizet!
2/5 anonim válasza:
Pároláshoz egy pici olajat, és egy pici vizet kell a lábosba tenni a zöldségek alá, nem szabad, hogy ellepje a víz, és így a saját leve oldódik ki, és abban puhul meg.
Főzéskor meg el kell lepnie a víznek a zöldségeket bőven.
3/5 anonim válasza:
Pároláshoz nem kell semmilyen folyadék, mert enged annyit amit párolsz, hogy nem kell. Csak minimális zsiradék (vaj, olaj) kell.Saját levében párolódik meg az étel.
4/5 anonim válasza:
Ha friss zöldséget párolsz,az alá kell egy kis víz,mert annak nincs elég leve.A mirelit alá nem kell.
5/5 anonim válasza:
Friss alá se szoktam, mert enged annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!