Mi az a cefre, szűrés, párolás, főzés, mi a különbség a párlat és a pálesz között? (ugy mondjátok el, hogy kamasz vagyok szoval érthetően)
Figyelt kérdés
vAN Elképzelésem hogy mi, de segitsetek :(2010. júl. 2. 22:34
1/4 A kérdező kommentje:
asszem hogy párlat az párolva van és a pálinka főzve. ugye?
2010. júl. 2. 22:36
2/4 Marczi válasza:
A cefre az a rothadó gyümölcs vagy zöldség, amit pálinkafőzéshez használnak - tehát főként nem hothadtan szedik fel a földről, hanem kimondottan rohasszák.
A többi pedig szépen le van írva a wikipediaban.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
" cefre az a rothadó gyümölcs"
A csudát! Ne keverd az alkoholos erjedést a rothadással mert semmi közük egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!