A házi sajt miért nem olvad meg?
Figyelt kérdés
A boltival ellentétben a házi trappista nem olvad meg hő hatására. Miért?2014. dec. 15. 09:02
2/3 anonim válasza:
Amit én láttam házi sajt az elég más állagú volt mint a bolti, szerintem kevesebb benne a zsír és talán több benne a fehérje.
3/3 anonim válasza:
nekem mindig megolvad. De a nyugati sajtok némelyike sem olvad meg annyira, mint a gagyi trappista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!