Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A házi sajt miért nem olvad meg?

A házi sajt miért nem olvad meg?

Figyelt kérdés
A boltival ellentétben a házi trappista nem olvad meg hő hatására. Miért?
2014. dec. 15. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogyan készited?
2014. dec. 15. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Amit én láttam házi sajt az elég más állagú volt mint a bolti, szerintem kevesebb benne a zsír és talán több benne a fehérje.
2014. dec. 15. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
nekem mindig megolvad. De a nyugati sajtok némelyike sem olvad meg annyira, mint a gagyi trappista.
2014. dec. 15. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!