Sajt készítéséhez a házi tejet fel kell-e forralni vagy nem?
Figyelt kérdés
A frissen fejt tejet. És nem a sajtkészítés szempontjából kérdezem, hanem egészségügyi, higéniai okokból. Vagyis kell-e ez a "fertőtlenítés" vagy sem?2014. jún. 7. 17:58
1/3 anonim válasza:
Ha felforralod, gyakorlatilag kiölsz belőle mindent, ami ahhoz kell, hogy sajtot készíts belőle.
2/3 anonim válasza:
Fel kell forralni, mindenképpen. Utána még bőven lehet belőle sajt, ahhoz külön be kell oltani.
3/3 anonim válasza:
Igen, fel kell forralni a nyers tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!