Házi túró-, "sajt"-készítéséhez csak teljesen friss tejet használhatok, amit még nem is tároltam hűtőben semeddig?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk naponta tudok szert tenni 1 liter házi friss tejre. És mondjuk minden nap beraknám a hűtőbe, és mikor összegyűjtök pl. 4 litert, akkor egyszerre tenném fel hevíteni.
Ez így működnek?
Vagy csak teljesen "egyidős" tejből készíthetek egyszerre?
És nem állhat előtte napokig a hűtőben?
2013. márc. 27. 15:17
1/3 anonim válasza:
működne, lehet én is így csinálom
2/3 anonim válasza:
1 vagyok:
Kicsit pontosítok
működne
lehet így csinálni
én is így csinálom és nagyon finom:)
3/3 A kérdező kommentje:
Jó, köszi, megnyugtattál. :)
Nagyon kezdő vagyok, még most akarom először kipróbálni.
2013. márc. 27. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!