Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi túró-, "sajt"-készítéséhe...

Házi túró-, "sajt"-készítéséhez csak teljesen friss tejet használhatok, amit még nem is tároltam hűtőben semeddig?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mondjuk naponta tudok szert tenni 1 liter házi friss tejre. És mondjuk minden nap beraknám a hűtőbe, és mikor összegyűjtök pl. 4 litert, akkor egyszerre tenném fel hevíteni.

Ez így működnek?

Vagy csak teljesen "egyidős" tejből készíthetek egyszerre?

És nem állhat előtte napokig a hűtőben?


2013. márc. 27. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
működne, lehet én is így csinálom
2013. márc. 27. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

1 vagyok:

Kicsit pontosítok

működne

lehet így csinálni

én is így csinálom és nagyon finom:)

2013. márc. 27. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó, köszi, megnyugtattál. :)

Nagyon kezdő vagyok, még most akarom először kipróbálni.

2013. márc. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!