Házisajtot miképpen lehet tárolni, hogy sokáig jó legyen?
Figyelt kérdés
Belekezdtünk egy kisvállalkozásba, házilag készítünk kecskesatot. A probléma az, nem áll el sokáig, nem kell két hét, s a hűtőben megromlik, előszőr benyálkásodik majd teljesen bepenészesedik..
Milyen helység lenne alkalmas a sajtunk tartós tárolására?
2014. jún. 4. 17:43
1/2 anonim válasza:
Úgy kell tároolni, hogy alufóliába csomagolsz, vagy hermetikus műanyag tartóba. A hűtő 5-8 fokos legyen.
2/2 anonim válasza:
én meg szoktam enni.
a hasamban biztonságban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!