Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Házisajtot miképpen lehet...

Házisajtot miképpen lehet tárolni, hogy sokáig jó legyen?

Figyelt kérdés

Belekezdtünk egy kisvállalkozásba, házilag készítünk kecskesatot. A probléma az, nem áll el sokáig, nem kell két hét, s a hűtőben megromlik, előszőr benyálkásodik majd teljesen bepenészesedik..

Milyen helység lenne alkalmas a sajtunk tartós tárolására?



2014. jún. 4. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy kell tároolni, hogy alufóliába csomagolsz, vagy hermetikus műanyag tartóba. A hűtő 5-8 fokos legyen.
2014. jún. 5. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

én meg szoktam enni.

a hasamban biztonságban van...

2014. aug. 23. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!