Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hi! Baconszalonnát hogy tudok...

Hi! Baconszalonnát hogy tudok úgy olajban pirosra sütni, hogy ne pödörödjön össze. Forró olaj, hideg olaj, fedő alatt, miképpen?

Figyelt kérdés

2011. jún. 23. 19:42
 1/7 korbácsi válasza:
96%
forró olajban, mert hidegben nemfog megsülni. úgy kell csinálni, hogy kifeszíted két csipesszel és nem fog összepödörödni. de ha ez nem megfelelő, akkor csak simán süsd meg aztán vasald ki.
2011. jún. 23. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez humoros válasz volt, köszönöm:-D
2011. jún. 23. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy kicsit a szélén be vágod nem pöndörödik,a rántott szeletet is így csináljuk,,

Egy szakács :)

2011. jún. 23. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
pontosan úgy, pár helyen vagdalt be a szélét.
2011. jún. 23. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet mindkettőtöknek:-9.
2011. jún. 23. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
vagy pár helyen bevágod, vagy ráteszel valami fém lapot ami lenyomja a tepsi aljára. Vannak kifejezetten erre készült eszközök is, de a nevét most meg nem mondom. Olyan, mint egy régi fajta vasaló.
2011. jún. 23. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, lényegesen jobb eredményt értem el, mint eddig...
2011. jún. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!