Hi! Baconszalonnát hogy tudok úgy olajban pirosra sütni, hogy ne pödörödjön össze. Forró olaj, hideg olaj, fedő alatt, miképpen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 19:42
1/7 korbácsi válasza:
forró olajban, mert hidegben nemfog megsülni. úgy kell csinálni, hogy kifeszíted két csipesszel és nem fog összepödörödni. de ha ez nem megfelelő, akkor csak simán süsd meg aztán vasald ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez humoros válasz volt, köszönöm:-D
2011. jún. 23. 19:48
3/7 anonim válasza:
Ha egy kicsit a szélén be vágod nem pöndörödik,a rántott szeletet is így csináljuk,,
Egy szakács :)
4/7 anonim válasza:
pontosan úgy, pár helyen vagdalt be a szélét.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet mindkettőtöknek:-9.
2011. jún. 23. 20:02
6/7 anonim válasza:
vagy pár helyen bevágod, vagy ráteszel valami fém lapot ami lenyomja a tepsi aljára. Vannak kifejezetten erre készült eszközök is, de a nevét most meg nem mondom. Olyan, mint egy régi fajta vasaló.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, lényegesen jobb eredményt értem el, mint eddig...
2011. jún. 23. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!