Hidegen vagy melegen? azt irja a receptem, hogy a megfött áttört krumplit keverjem össze vajjal+ lisztel. hideg vagy meleg legyen az áttört krumpli mikor bele adom a lisztet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 11:53
1/12 A kérdező kommentje:
sürgös lenne a válasz!
2011. jan. 3. 11:55
3/12 A kérdező kommentje:
velös párnácskat a krumplis tészta lenne a bundája
2011. jan. 3. 11:59
5/12 anonim válasza:
Langyos, hogy kézzel is össze tudd keverni a liszttel.
6/12 anonim válasza:
ne legyen forró, hagyd egy kicsit hűlni és utána nyomd át
a krumplinyomón, vagy forrón törd át, és hagyd hűlni, milőtt a liszttel összegyúrod.
7/12 A kérdező kommentje:
rendben,mar a vajat bele kevertem mikor forro volt,krumpli törön átnyomtam,csak a lisztel nem voltam tisztába,akkkor varok mig kihül es utana dolgozom bele a lisztet.köszönöm a sos segitséget
2011. jan. 3. 12:03
8/12 A kérdező kommentje:
esetleg aki megtekintette a receptet,tenne még valamit a töltelékbe?
2011. jan. 3. 12:06
9/12 anonim válasza:
ez így tökéletes, esetleg, ha szeretitek egy csipet majoranna is mehet bele.
10/12 anonim válasza:
Szerintetek ezt a tésztát leszotírozott gombával is megtölthetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!