Házi tej milyen lábasban nem ég le nagyobb lángon se?
Figyelt kérdés
Mármint hogy odakapni se kap oda semennyire, szóval nem kell a lábas alját áztatni-dörzsölni.. csak ellötykölni.
Tippem sincs, ilyen lábasokra gondolok, hogy
pl. rozsdamentes acél
régi típusú zománcos lábas...
2013. jún. 3. 01:01
2/3 anonim válasza:
A zománcosban le is éghet az alja, napokig lehet áztatni, vakarni.
én a vastagtalpú rozsdamentesben forralom fel, ha madártejet vagy pudingot csinálok, de, ahogy kész, azonnal hidegvizes ruhára teszem, a mert a talp miatt még sokáig tartja a hőt.
némi kis lerakódás ebben is keletkezik, de egy sima mosogatással egyszerűen elmoshatóak.
De lehet kapni speciális tejforraló edényeket is, bár bevallom, erre még nem költöttem:)
3/3 anonim válasza:
Én nekem van egy "tejforralóm" ami egy teflon aljú 1L-es lábas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!