Friss húsból mit főzzek?
Mártás kivételével jöhetnek az ötletek. Színhús, disznó.
Adjatok tanácsot :)
A színhús is lehet tarja, karaj, comb, lapocka, csülök :D
nem írtad konkrétan milyen hús, de valamennyiből lehet jó kaját főzni.
mindenféle tokány,- ha nem éppen pörköltet akarsz-,temesvári (zöldbabos), gombás, zöldborsó, mexikóis, hentes,.. stb ), rizzsel tésztával, nokedlivel mindegyik finom.
Egybesült, fokhagymával megtűzdelt nagydarab hús , mellé hagymás törtkrumpli, céklával, vagy egyéb savanyúsággal.
a rántotthús sem unalmas, ha egy kicsit felturbózod - vagy bepácolod a húst,(mustár. hagyma, kecsap stb ) vagy a panírt dobod fel valamivel. reszeltsajt, szezámmag stb.
Tepsis húst is süthetsz , már írtam finom pácot- ha kéred, neked is leírom.Puha szaftos hús az eredmény, bármilyen körettel.
A tepsiseknek sok változata van, lehet lerakni, fűszerezni a krumplit, elősütött húst, tejföllel megöntözve, reszelt sajttal megszórva.ugyanez sűrű palacsintatésztával leöntve, pirosra sütve is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!