Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Friss húsból mit főzzek?

Friss húsból mit főzzek?

Figyelt kérdés

Mártás kivételével jöhetnek az ötletek. Színhús, disznó.

Adjatok tanácsot :)


2014. nov. 22. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Tűzdeld meg fokhagymával, szórjál rá fűszereket, és süsd meg a sütőben. Tehetsz mellé zöldségeket is a tepsibe.
2014. nov. 22. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A színhús is lehet tarja, karaj, comb, lapocka, csülök :D

nem írtad konkrétan milyen hús, de valamennyiből lehet jó kaját főzni.

mindenféle tokány,- ha nem éppen pörköltet akarsz-,temesvári (zöldbabos), gombás, zöldborsó, mexikóis, hentes,.. stb ), rizzsel tésztával, nokedlivel mindegyik finom.

Egybesült, fokhagymával megtűzdelt nagydarab hús , mellé hagymás törtkrumpli, céklával, vagy egyéb savanyúsággal.

a rántotthús sem unalmas, ha egy kicsit felturbózod - vagy bepácolod a húst,(mustár. hagyma, kecsap stb ) vagy a panírt dobod fel valamivel. reszeltsajt, szezámmag stb.

Tepsis húst is süthetsz , már írtam finom pácot- ha kéred, neked is leírom.Puha szaftos hús az eredmény, bármilyen körettel.

A tepsiseknek sok változata van, lehet lerakni, fűszerezni a krumplit, elősütött húst, tejföllel megöntözve, reszelt sajttal megszórva.ugyanez sűrű palacsintatésztával leöntve, pirosra sütve is finom.

2014. nov. 22. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!