Milyen húsból főzzek húslevest, szerintetek melyik a legjobb, legfinomabb?
Figyelt kérdés
Az asszonykám nagyon megkívánta tegnap, gondoltam meglepem vele!2010. jún. 15. 10:48
1/9 anonim válasza:
Hogy kinek mi a legfinomabb, ízlés kérdése.
Én csontos csirkemellből, vagy csontos karajból főzöm, mert a gyerekeim ezeket szeretik.
Ti milyen húst szerettek jobban?
2/9 anonim válasza:
Gyöngytyúkból a legfinomabb, de boltban nem tudom azt lehet e kapni. Kacsaaprólék, vagy csirkeaprólékból főzd. Szárny, láb, mellcsont, nyak.
3/9 A kérdező kommentje:
Ő általában szárnyashúsból szokta főzni,én meg mindenből szeretem!
2010. jún. 15. 11:01
4/9 anonim válasza:
Vagy egész tyúk, vagy marha szegy.
5/9 anonim válasza:
Pulyka sem rossz /nyak, comb, szárny/.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat!
Találtam itthon marhaoldalast,és pulykaszárnyat,ebből lesz!:D
2010. jún. 15. 14:11
8/9 anonim válasza:
Karajcsont, csirkemell és marhahús. Tedd bele mind a hármat és isteni lesz. Mi így szoktuk.
9/9 anonim válasza:
Én kifejezettem imádom a kacsa húslevest, ha gondolod azt is kipróbálhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!