Mit főzzek tarjából, csirkecombból és darált húsból?
Ha igazán gyorsan akarod, akkor egy menetben megsütöd a tarját és a csirkecombot egy tepsiben. A darált húsból csinálhatsz fasírozottat gombócban, vagy stefániának. De a csirkecombot ránthatod is, akkor már 3 féle kajád van.
A daráltból lehet még rakott káposztát is, ha van hozzávalód, de lehet rizses-húst is.
ha holnap akarod készíteni, akkor ajánlom a tarját bepácolni mustár-kecsap-méz-zúzott fokhagyma-bors- és más fűszerek ízlés szerint,plusz 1-2 ek. olaj. ezzel a kencével megkenni a tarjaszeleteket, és félkarikára vágott hagymával soronként lerakni, lefedni és egy éjjelen át pihentetni. holnap egy zsírozott tepsibe átszedni hagymástól, levestől, és még egy fél deci vízzel
szorosan lefóliázva kb 1 óra alatt puhára sütni, majd fólia nélkül pirosra.
bármilyen körettel nagyon finom.
csirkecombok töltve, gombás-zsömlés töltelékkel, a végén egy darabka húsos szalonnával betakarva, ropogósra sütve. krumplipüré, párolt lilakáposzta...
darált húsból stefániavagdalt majonézes krumplival.
hirtelen ezek jutottak eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!