Lehet-e tarjából rizses húst készíteni? Ha nem, akkor mit ajánlotok?
süssed meg a sütőben egy kis zsíron, pici vízzel, fóliával letakarva. ha puha vedd le a fóliát és süssed piroskásra. ott már a kövérebb részekből kisül a zsírja.közben
csinálj egy jó lecsós pörkölt alapot, jó nagy serpenyőben. ebbe a kész szaftba tedd a kisűlt húsokat
és egyet rottyantsd össze.
főzzél hozzá rizst, vagy nokedlit.
így nagyon finom omlós lecsósszelet lesz a kajád .
A tarját szerintem is süsd meg, és készíts hozzá krumpli vagy akármi más köretet, kovászos uborkával. De jó a lecsós-szelet is.
Rizses húsnak valóban sertés comb, vagy szárnyasok a jók. Tarjából nagyon csömör lesz a kövérje miatt.
Csendben mondom, hogy tarjából szeretem a pörköltet, és a rántott húst is, meg a sültet, meg a húslevest is.
Ízlések....
:D
Szerintem azt a tarját így, vagy úgy, de régen megették.
18,23-as vagyok!
Brassóinak nagyon jó ötlet, mivel a benne levő kövérkés részek miatt nem lesz folytós.
Desszert témában nem vagyok járatos, kerülök minden olyat, mely rakja a kilókat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!