Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet-e tarjából rizses húst...

Lehet-e tarjából rizses húst készíteni? Ha nem, akkor mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kérlek, olcsó, gyors és egyszerű kajákat írjatok! Köszi!
2011. júl. 20. 02:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
A tarja az nagyon zsíros rizses húshoz szerintem. Azt sütni jó tepsiben, mellé hasáb krumpli és hagyma. Mi így esszük. Én combból szoktam vagy lapockából a rizses húst.
2011. júl. 20. 05:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

süssed meg a sütőben egy kis zsíron, pici vízzel, fóliával letakarva. ha puha vedd le a fóliát és süssed piroskásra. ott már a kövérebb részekből kisül a zsírja.közben

csinálj egy jó lecsós pörkölt alapot, jó nagy serpenyőben. ebbe a kész szaftba tedd a kisűlt húsokat

és egyet rottyantsd össze.

főzzél hozzá rizst, vagy nokedlit.

így nagyon finom omlós lecsósszelet lesz a kajád .

2011. júl. 20. 06:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó a rizses húshoz is. Éppen azért mert,nem száraz. Csak kevesebb zsíron pirítsd meg a rizst. Tarjához soha ne olajat használj,csak zsírt.
2011. júl. 20. 06:51
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Tarjából rizseshúst? és a nightwish ehhez mit szól?
2011. júl. 20. 07:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A tarját szerintem is süsd meg, és készíts hozzá krumpli vagy akármi más köretet, kovászos uborkával. De jó a lecsós-szelet is.

Rizses húsnak valóban sertés comb, vagy szárnyasok a jók. Tarjából nagyon csömör lesz a kövérje miatt.

2011. júl. 20. 07:55
 6/13 doboszoli ***** válasza:
58%

Csendben mondom, hogy tarjából szeretem a pörköltet, és a rántott húst is, meg a sültet, meg a húslevest is.

Ízlések....

2011. júl. 21. 10:09
 7/13 anonim válasza:
szerintem az legjobb ha egy kis olajba bepácolod, mindegyik szeletre mustár és flekken fűszer, hagyod állni és kisütöd. Egyszerűen szuper!
2011. júl. 23. 17:02
 8/13 anonim ***** válasza:

:D

Szerintem azt a tarját így, vagy úgy, de régen megették.

2011. júl. 23. 18:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem nyert, jövő hétig a fagyasztó lakója :) Addig még járom a jobbnál jobb ötleteket. Már gondoltam belőle brassóit is csinálni, erről vélemények? És utána milyen desszert lehetne?
2011. júl. 23. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:

18,23-as vagyok!

Brassóinak nagyon jó ötlet, mivel a benne levő kövérkés részek miatt nem lesz folytós.

Desszert témában nem vagyok járatos, kerülök minden olyat, mely rakja a kilókat. :))

2011. júl. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!