Halászlé mellé milyen másodikat ajánlotok, amit könnyen és gyorsan el lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Karácsony másnapjára vendégek jönnek ebédre, viszont nekem még aznap délelőtt is fellépésem van, nem sok időm lesz. Tehát olyan ötlet kellene, ami vagy nagyon gyorsan kész van, vagy elkészíthetem előző nap. Köszi!2008. dec. 22. 12:51
1/5 anonim válasza:
Egyszerű és nem kell vele sokat bajlódni: tejszínes hús. Karaj szeleteket kiklopfolod, besózod. A tepsit vajjal kikened, majd tejszínt(legjobb a 20%-os főzőtejszín) az aljára, csak egy kicsit, majd a hússzeleteket rárakni szépen egymás mellé. Az egészet leöntöd a maradék tejszínnel, és ráreszelsz jó sok sajtot. Alufólia alatt megpuhul, majd addig sütni, amíg a sajt megbarnul. Rizs v. főttkrumpli mellé. Kellemes főzőcskézést!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, nagyon boldog karácsonyt!
2008. dec. 23. 17:36
3/5 anonim válasza:
Mi karácsonykor a halászlé után mindig mákosgubát eszünk. Nálunk úgyis a halászlé a főétel, mindenki jóllakik belőle, a guba már inkább desszert.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, köszönöm! Talán jövőre meg is csináljuk, idén már erről lemaradtam.
2008. dec. 29. 10:47
5/5 anonim válasza:
Valami sósat eszünk utána pl. pogácsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!