Lehet-e tarjából rizses húst készíteni? Ha nem, akkor mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kérlek, olcsó, gyors és egyszerű kajákat írjatok! Köszi!2011. júl. 20. 02:15
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 23. 18:49
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok! Most jutott eszembe egy nagyon régi recept:
Tarját besózod, és megszóród borssal.
Zománcos tepsibe zsírt, belefekteted a hússzeleteket, tetejükre szépen rápakolod a karikára szelt vöröshagymát (maradjanak karikában, ne essenek szét), majd borítsd be elszeletelt zöldpaprikával. Vastag hasábburgonyával körbe rakod, pici vizet rá, és fóliával borítva be a sütőbe. Ha kész, a fóliát leszeded, de csak annyi ideig süsd tovább, hogy sem a paprika, sem a vöröshagyma ne égjen meg, csak megpiruljon. Jó étvágyat!
13/13 anonim válasza:
a brassói kiváló ötlet. utána csinálj egy gyümölcsös rizspudingot, ahhoz általában minden van otthon.
tejberizs pudingba keverve,gyümivel rétegezve kehelybe, jól lehűtve a tetejére is gyömölcs etesleg még tejszínhabspay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!