Mit főzzek a hétvégére 500 g darált húsból?
Fasírtot most nem szeretnék készíteni.
Ezenkívül a párom nem eszi meg a paradicsomos, tojásos, tejszínes, tejfölös ételeket.
Van valakinek valami jó ötlete?:)
Csinálhatsz rakott tésztát, rakott karfiolt, magyaros jellegű húsos tésztát.
Most szezonja van a töltött cukkininek, csillagtöknek.
Készíthetsz úgy is fasírtot, hogy főtt rizst és párolt zöldségeket keversz össze, a fasírthúst négyzet alakúra nyújtod olajos alufólián, ennek a húsnak a közepére halmozod a zöldséges rizst, és feltekered. Így sütöd meg tepsiben, meleg sütőben. Ahogy szeleteled, középen lesz a köret, jól átjárja a szaft, és jól is néz ki. Nem kell fél órákat sütögetni a forró olajban.
4-es vagyok!
A paradicsom-salátát nem muszáj, marad a többi :))))
rakottkáposzta tejföl nélkül sok sajttal
rakottkel, rakott husos-zöldséges krumpli, pásztirpite
töltött krumpli, hagyma, paradicsom, cukkini, padlizsán
húsgombóc sajtszósszal, rizzsel
húsgombócleves
stefánia vagdalt
lasagne, pizza, melegszendvics, husos palacsinta
"Ha porból csinálod a szószt a milánóihoz, akkor nem lesz paradicsomos. Tehát milánói makarónit :)"
A milánói makaróninak semmi köze a darálthúshoz, felejtsük már el ezt a kib*szott baromságot, ráadásul az egyik legparadicsomosabb étel...
Epic Fail komment...
Én vennék hozzá nagyfejű gombákat, be a sütőbe, rá egy kis olaj, só, bors. 10 perc után kiveszem, közben a maradék gombával és a tönkjével, amit apróra vágok, megpirítom a húst, fűszerezem. Én mondjuk paradicsomot is szoktam hozzáadni, de ez elhagyható. Ha kész, beletöltöm a gombákba+ mellé, a tetjére szórok sajtot, és visszarakom a sütőbe.
Ugyanezt el tudom képzelni még cukkinivel is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!