Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tiramisut vagy a kinder...

A tiramisut vagy a kinder bueno szeletet olcsóbb elkészíteni?

Figyelt kérdés
Írnátok receptet is,kérlek,hogy ti hogyan szoktátok ?:)

2014. nov. 18. 13:10
 1/3 anonim válasza:

szia!

én a tiramisut szarvasi mascarpone-val készítem és savoiardi babapiskótával,úgyh az drága.meg vigyázz,h a kávéba épphogy csak belemártsd a piskótát,mert különben elázik :S

ez jó recept:

[link]

2014. nov. 18. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy ez nem házi kinder bueno, hanem házi kókuszos kinder tejszelet updetesítve, de tényleg finom. Érdemes kipróbálni szerintem. Amúgy nem muszáj xilitet vagy norbi lisztet használni, lehet nyugodtan sima cukorral és sima liszttel is, csak így picit egészségesebb.

Kókuszos tejszelet mikrós:

Könnyű gyors finom;-)

Tészta:

1 tojás

2ek xilit

2ek norbi liszt

1ek kakaópor

Tk sütőpor

1ek margarin

2ek tej

Először a nedves hozzávalókat keverjük ki, majd adjuk hozzá a szárazakat.

Habosítsuk ki. Kenjük ki a formát és öntsük bele a masszát és 1x4 perc és kész. Kicsit hagyjuk hűlni, majd borítsuk deszkára, ekkor még kicsit lágy a piskóta, úgyhogy óvatosan.

Krém:

2,5 dl tej

1 ek kókuszreszelék

3ek vanília pudingpor dr. Oetker

Édesítő

1ek vaj

1 kk vanília aroma

Felfőzzük a krémet, majd ha kihűl rákenjük a sütire

Tetején olvasztott Norbi étbevonót olvasztunk diónyi vajjal elkeverve, megszórjuk a tetejét kókuszreszelékkel.

Hűtőben : 1-2 órát hagyjuk állni .

Jó étvágyat!

2014. nov. 18. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. nov. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!