Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell elkészíteni a...

Hogy kell elkészíteni a pudingot? Mennyi tej kell hozzá?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki kezdené azzal,hogy rá van írva akkor mondom,hogy románul van én pedig azt nem értem.Azt kb.értem hogy fél liter forrásban lévő tejhez kell az pudingporral összekavart tejet önteni.De mennyi tejjel kell összekeverni? Meddig kell főnie? Mennyi cukor kell bele?

2014. okt. 31. 12:09
 1/5 anonim válasza:
100%

Kb. 1,5 dl tejjel keverd el csomómentesre a pudingot,és én 3-4 evőkanál (nem púpozott)cukrot szoktam bele tenni:)))

Addig főzd amíg sűrű nem lesz.:))

2014. okt. 31. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kb 1 dl hideg tejben elkevered a pudingport és 3-5 ek cukrot,a maradék 4 dl tejet felforralod, a tűzről levéve belekevered a pudingporos cukros tejet, folytonos keverés közben felforralod, majd forrástól számitva még 1 percig főzöd. :)
2014. okt. 31. 12:22
 3/5 Ügyet Lenke ***** válasza:
14%
ÉN LEFORDÍTOM NEKED
2014. okt. 31. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Sikerült és finom lett.
2014. okt. 31. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
harmadik:Már meg van de köszönöm azért:)
2014. okt. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!