Mit csinálhatnék ebédre?
Én ma csináltam olyat, hogy szeletekre vágtam a húst, besóztam beleforgattam borsos tojásba, jénai tálba tettem egy sor húst, majd egy sor bacon szalonnát, sajtot reszeltem fölé + ilyen sajt mártást csináltam (tömlős sajt+ kockasajt+ pici tej, bors), utána még egy sor csirke mell, fölé főztem meg brokkolit, összetörtem villával és ráraktam a húsra. A tetejére még egy sor csirkemellet raktam, és így raktam be a sütőbe, mikor már nagyjából megsült még sajtot reszeltem rá és pár percre visszadugtam a sütőbe.
Szerintem ez nem a legolcsóbb kaja, de könnyű elkészíteni, viszonylag gyorsan megvan, köretnek akár krumplit, krumplipürét vagy rizst is készíthetsz, mutatós és finom is.:)
Remélem tudtam segíteni. Szép napot!
Kacsát-libát egészbe-sütni csak akkor vegyél, ha időd is van arra, hogy tökéletesen felpucold = kismillió tokú van még a bőrükben, amiket kiszedegetni bizony meglehet, hogy órákat vesz igénybe előző napon... egyébként egész biztosan jól mutatna egy tál közepén piros-ropogósra sütve...
Nekem egy tál egészben sült halacska jutott az eszembe citromkarikákkal, stb. stb....
- picit megfőtt zöldbabot (4-5 "szálat) betekersz baconba
- tepsire fekteted, leöntöd mártással (125g tejföl, kis liszt, bab főzőleve - csomómentesre, só-bors-rozmaring/kakukkfű)
- reszelt sajttal megszórod és sütöd
Mellé rizs (mi paradicsomos gerslivel ettük)
Egyébként meg kb. leszrnám a dolgot, azt csinálnám, amit tudo, egyszerű és finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!