Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekből mit lehet csinálni...

Ezekből mit lehet csinálni ebédre?

Figyelt kérdés

Előre nem látható okokból rám maradt az ebéd elkészítése és ötletem sincs, hogy mi legyen. Amit találtam:

tészta, rizs, zöldségek, liszt, tojás, lekvár, befőtt, bab- és kukoricakonzerv meg mindenféle fűszer és leves-, meg pörköltkocka.

Hús viszont csak a fagyasztóban van, ebédig nem fog megolvadni.

2014. okt. 27. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Zöldséglevest, tojásos nokedlit,kukoricás rizst tükörtojással, lekváros tésztát, ha a zöldségek között karfiol is van: karfiol pörkölt, valamilyen tészta körettel.
2014. okt. 27. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
A hús a mikróban fél óra alatt kiolvad, langyos vízben kell neki egy-két óra, de ebédig simán meg van! Nem kell teljesen kiolvadnia, ha már szeletelhető, akkor elkészítheted.
2014. okt. 27. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Zöldséges rizottó

Tojásos nokedli

Kukoricás rizs rántott zöldségekkel (nem tudom, milyen zöldségeid vannak otthon)

Babfőzelék

Krumplis tészta (ha a zöldségek között van hagyma és krumpli)

2014. okt. 27. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Így igaz, ahogy valaki írta, a hús még délig ki is olvad, ha egy tál langyosvízbe teszed. ha darálthús, akkor csilisbab is lehetne, ha nem az, akkor felcsíkozva/kockázva lehetne zöldséges tokány, rizzsel,

vagy éppen brassói is.

Lehetne a zöldségekből főzelék bundáskenyérrel, tükörtojással, vagy egy jó tartalmas leves, utána meg lekváros palacsinta.

2014. okt. 27. 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Kukoricás rizs lett, sajttal töltött rántott paprikával.

2014. okt. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!