Ezekből a hozzávalókból mit lehetne csinálni wok és teflonos edény nélkül?
Gomba, brokkoli, csirkemell, szójaszósz.
Minden recept, amit találtam, wok-ot igényel, de nekem az nincs. Sem teflonos edényem. :( Hogy csináljam meg akkor ezeket az alapanyagokat?
Mindegyiket fel szeretném használni, mert a gomba és a brokkoli már csak 1-2 napig jó.
Köszönöm!
Nagyon-nagyon amatőr vagyok a konyhában, ezért lehet butaságokat kérdezek. Kókuszolajon is meg lehet őket pirítani? :)
Gondolom, addig kell őket hagyni, míg a villa át nem megy rajtuk? A hússal kezdjem? Talán az puhul a legnehezebben.
Zománcozott serpenyő vagy vas palacsintasütő is jó bármilyen zöldség lepirításához.a lényeg, hogy jól fel lehessen forrósítani, és abban rázogatva lehessen pirítani kevés zsiradékon is a kedvelt zöldségeket.
Egyikben a csirkemellcsíkokat pirítsd meg, amit végül szójaszósszal meglocsolsz. vagy félreteszed, vagy egy másikban a vékonyra szelt zöldségeket és a végén összekevered. a húst a zöldségekkel. a brokkolit szedd apró rózsákra, a szárát csíkozd fel, mint a sárgarépát pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!